Aanbieding voor het hele gezin - Weekendje weg op de veluwe met overnachting op een familiekamer

Bij deze Weekendaanbieding op de Veluwe is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een familiekamer
  • Gratis gebruik van de faciliteiten op het Recreatiepark

  Prijs: vanaf € 80,00 p.p. op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen tot en met 11 jaar.

  De bovenstaande prijs is afhankelijk van de periode waarin u wilt boeken.

  Deze weekendaanbieding is te boeken van vrijdag t/m zondag. 

  De prijs van deze Weekendaanbieding op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen en vakanties.

Gezinsarrangement op de Veluwe

Geniet van deze Weekendaanbieding op de Veluwe en verblijf in onze luxe familiekamer van ons hotel.

Overnachten op onze familiekamer

Tijd om er even samen met de kids op uit te gaan. Verblijf in onze familiekamer. Deze is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Het hotel is gevestigd op ons Recreatiepark, waardoor de kinderen gebruik kunnen maken van één van de speeltuinen en een duik nemen in het zwembad. 

Faciliteiten van onze kamers

  Wilt u binnenkort graag een nachtje, weekendje, weekje of nog langer het ultieme vakantiegevoel beleven op een prachtige locatie met de Veluwe als achtertuin? Dan is ons hotel in Voorthuizen écht iets voor u.

  Geniet van de services van een hotel en profiteer tegelijkertijd van de voorzieningen van een vakantiepark. Voor een weekendje weg met het gezin is ons hotel in Voorthuizen ideaal; de familiekamers bieden namelijk plaats 4 personen. 

  Tijdens uw hotelovernachting maakt u onbeperkt gebruik van de faciliteiten van het recreatiepark. Neem een duik in ons binnen- of buitenzwembad, geniet van de zon op de ruime ligweide rondom het buitenzwembad.

  Ook aan de kinderen is gedacht; tijdens uw verblijf in ons hotel op de Veluwe vermaken de kinderen zich in de speeltuinen, op de sportvelden of bij het animatieteam. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!