WhatsApp Experience - cultureel en actief groepsuitje

Uitgebreide omschrijving

De bedoeling is om een bepaalde locatie in Arnhem op te zoeken, hier een foto van te maken als bewijs dat de locatie ook echt is gevonden en daarna ontvang je weer de volgende opdracht. Op deze manier kom je op leuke plekken van de stad. Het spel duurt ongeveer 3 uur (inclusief eventuele pauzes).

Prijs per team: € 52,50 exclusief € 18,00 reserveringskosten (maximaal 6 personen per team).
Reserveringskosten zijn € 6 per team met een maximum van € 18.

7.9 | 15 reviews

Reviews van gasten

Bas Korteweg

8

prima, leuk, uitdagend.

simone willemsen

7

Mijn leerlingen vonden het jammer dat ze niet na elke vraag een goed of fout antwoord kregen. Dat geeft namelijk wel voldoening. Sommige vragen waren erg moeilijk, maar dat hangt natuurlijk van d edoelgroep af. Over het algemeen waren ze tevreden.

Elle Martin

8

Het was heel leuk om op deze manier iets van Den Bosch te zien. De opdrachten waren niet al te cryptisch, waardoor we de locaties goed konden vinden. Bij de WhatsApp Experience in Utrecht eerder deze maand was dat anders.

Gertrude Gerritsen

8

Erg leuk om te doen en op een andere manier de stad te verkennen.

Corianne van der Zanden

10

We waren maar met een klein groepje, 4 personen, dus er was geen competitiestrijd maar we hebben het wel heel erg leuk gehad en leuke plekjes van Den Bosch mogen ontdekken. Een leuke en sportieve middag gehad!

Annet Koopmeiners

7

Een leuke manier om een stad beter te leren kennen. Wij hadden alleen niet genoeg aan 3 uur omdat we ook in die tijd ergens gingen lunchen.

Anoniem

8

Leuke opdrachten en een goede manier om een stad te leren kennen.

Anoniem

8

Een ontzettend leuke manier om via WattsApps opdrachten Dordrecht te verkennen! Het is echt een aanrader! Heel leuk om via cryptische omschrijvingen, waar je soms de hulp van internet of de voorbijgangers nodig hebt, bij je doel aan te komen. Twee punten voor verbetering zijn wel: 1. De opdrachten qua route beter op elkaar aan laten sluiten ( wij hebben veel extra kilometers moeten lopen, de opdrachten liepen echt van hot naar haar ). 2. Als je de opdracht gevonden hebt, extra informatie geven over het onderwerp. Soms hangen er ANWB bordjes bij met een beschrijving, maar dat is niet overal zo.

Edith Korthof

9

Kennismaken met stad en geschiedenis.

Anoniem

8

We hebben een leuke puzzeltocht door de stad Zwolle gemaakt.

Anoniem

8

Leuke activiteit geschikt voor jong en oud.

Anoniem

6

Whatsapp experience tocht in Haarlem, route was niet Echt logisch, en het duurde soms even voordat we de Nieuwe aanwijzing kregen

Anoniem

7

Met dank aan een zeer flexibele instructrice Marlies was het een leuk groepsuitje voor 18 leerlingen uit 6VWO! De kosten, omgerekend ruim €8 per persoon, zijn betrekkelijk hoog. Het vraagt eigen organisatie vooraf en tijdens en kosten voor het in kleur kopiëren en ui mapjes uitdelen van de benodigde bijlagen. De leerlingen hebben lol gehad, - het is een leuke manier om zo de stad te verkennen -, maar zij vonden de opdrachten wel moeilijk.

Anoniem

9

Met 15 collega's city-experience in Den Haag gedaan. Het uitje was geweldig, de opdrachten knap lastig, de gemaakte foto's hilarisch en het weer fantastisch!!!!! Voor herhaling vatbaar

Anoniem

8

Prima

Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!