2-daags Groepsuitje op de Veluwe - leuke activiteiten en overnachten in een lodge

Bij dit 2 daagse groepsuitje is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en gebak
  • 2,5 uur Boerenbuitenspelen
  • Sate Diner
  • Overnachting in 4 tot 6 persoons lodge
  • Ontbijt
  • 1 uur bowlen

Prijs: Vanaf € 84 p.p. op basis van minimaal 20 personen.
Programma en activiteiten zijn in overleg aan te passen.
De prijs van dit 2 daagse groepsuitje is geldig tot 31 december 2023.

2-daags groepsuitje op de Veluwe

2 daags groepsuitje op de Veluwe. Er staan leuke activiteiten op het programma met een stukje teambuilding. samen lekker eten en aansluitend overnachten in een groepslodge. De volgende dag staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar.

Programmavoorbeeld

Dag 1 14:00 uur Ontvangst met koffie en gebak. Inchecken in de lodges 15:00 uur Vertrek naar de boerderij voor de Boerenbuiten spelen (niet mogelijk op zondag) 17:30 uur Terug op locatie en samen lekker sate eten 20:00 uur Gezamenlijk een uurtje bowlen 21:00 uur Vrije tijd Overnachten in de lodge Dag 2 09:00 uur Gezamenlijk ontbijt 10:30 uur GPS klootschieten 12:00 uur Einde arrangement. Optioneel afsluiten met een lunch.

Activiteiten

Boerenbuitenspelen: genieten van het boeren leven met een knipoog! Boerenbuitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Op loopafstand van Recreatiepark de Boshoek bevindt zich ’t Westdorp’. Een boerderij waar u de leukste boerenspellen kunt beleven. U bent op bezoek bij boer Gijs die allerlei creatieve en knotsgekke spellen voor uw vermaak beschikbaar stelt. Koe melken, ringsteken op een pony, tonnenrace of het befaamde kip schieten, op de boerderij kan het allemaal. Neem deel aan een actief spelprogramma waar plezier en beleving een prominente rol speelt.

4 tot 6 persoons Lodges

De 6-persoons lodges bevinden zich centraal op het recreatiefpark.  Zij hebben 3 slaapkamers en hebben een oppervlakte van 40 m². Er is een slaapkamer met 2-persoonsbed, slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met stijlvol stapelbed. De lodges zijn gezellig en stijlvol ingericht met o.a. een comfortabele bedden, gezellige woonkeuken, badkamer met wastafel en toilet, twee aparte douches en apart toilet. 

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

G Commandeur

8

Prima bevallen. Zeer komplete lodge,s met toilet en douche. Prima verzorging , heerlijk ontbijt bij proef. Bowlen en boerenbuitenspelen zijn aan te raden, onder leiding van boer Gijs ontzettend gelachen met zijn " zelfverzonnen" spelen. Maar vooral het personeel zowel bij western plaza als bij restaurant Proef hebben door hun vriendelijkheid en ongedwongen gezellige houding beide dagen meerwaarde gegeven.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Teamdag, vergadering of personeelsfeestje? Dit recreatiepark biedt u verschillende mogelijkheden aan. Ons park is gelegen op de prachtige Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of avond op de Veluwe bent u van harte welkom bij ons recreatiepark

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een park voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer uitgebreid. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur een indoor bowlingrot of diverse teambuildingsactiviteiten in de omgeving.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Uitjes in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of feestavond bij dit recreatiepark!